Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

 

Tijdens deze zomerse beleving

leer je op een fijne en ontspannen manier om jouw huis

energetisch te reinigen
de energie te verhogen
feng Shui te maken

Zo wordt jouw huis een Thuis
“een hulpbron voor jouw ontwikkeling en groei”

20, 22 & 23 augustus in de namiddag
14-17 uur

Bijna alle huizen zijn energetisch verontreinigd zonder dat de bewoners zich daar bewust van zijn. Deze verontreiniging valt niet op, het is immers niet zichtbaar,  maar kan desondanks vervelende gevolgen hebben voor je welbevingen. Ben je heel gevoelig dan kan je wel merken dat je huis ‘zwaar’ of minder fijn aan voelt.
Een energetische verontreiniging kan vage klachten veroorzaken van moeheid, lusteloosheid, niet in beweging kunnen komen of jezelf juist niet kunnen ontspannen. Andere mogelijke symptomen zijn rommel die zich ophoopt, veel stof en spinnen in huis of ander ongedierte, er is altijd wel iets wat niet goed loopt, niet fijn is of tot onderlinge spanning en zelfs ruzie leidt. Ook het huis zelf kan telkens wat mankeren.

Voor je geestelijk en fysiek welbevinden is het dus belangrijk dat er geen lage trillingen in jouw huis zijn. Tijdens de eerste dag leer je op een praktische manier hoe jij je huis kunt reinigen en deze af stemmen op jouw eigen (familie)  frequentie.

Zodra het huis schoon is kan je je huis vervolgens in energie gaan verhogen. Dit is fijn omdat je huis jou dan kan helpen om jezelf fijner en gelukkiger te laten voelen. Het is ook ondersteunend op jouw weg naar bewustwording.

Is de verhoging actief,  dan leer je hoe je de energie door jouw huis kan laten stromen door middel van Feng Sui.  Door Feng Sui kan je een positieve en bekrachtigende flow opbouwen die zowel huis als in jouw leven door werkt.

Door deze drie stappen te zetten maak je van jouw huis een echt Thuis.

Begeleiding: Carine Knobbe, Locatie: De Goede Aarde, Bolk 69, Vosselaar
(onthaal vanaf 13.30 uur),   Bijdrage: €108,-

Aanmelden: Maria@degoedeaarde.be 

preloader