Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Belevingsreeks februari 2017   dinsdagavond om 20u00

Ziekte en gezondheid in een nieuw perspectief

Tijdens deze avonden krijgt u informatie en inzichten in een andere, meer spirituele benadering van het fenomeen ziekte en ziek zijn. 

Een gezonde geest in een gezond lichaam    dinsdag 14 februari
Wanneer we ziek zijn ervaren wijzelf en onze omgeving dit over het algemeen als negatief. Het komt tenslotte nooit goed uit. Sterker nog we willen er zo snel mogelijk van af. Ziek zijn willen we liever niet. Deze avond krijgt u inzichten in hoe u het ziek zijn of het hebben van een ziekte ook anders kunt zien en wellicht ervaren.

Psychiatrie anders bekeken     dinsdag 21 februari
De informatie die u vanavond krijgt  gaat over hoe je anders naar psychiatrie kunt kijken. Gekte komt niet alleen voor in Geel of St Antonius Brecht. De meeste psychiatrische aandoeningen komen we in meerder of mindere maten elke dag om ons heen tegen. Kortom we hebben er allemaal wel mee te maken. Dat je psychiatrie ook anders kunt bekijken en ervaren hoort u vanavond.

Verslavingen en handicaps     dinsdag 28 februari
Tijdens deze avond krijgt u informatie over verslavingen en handicaps. In eerste instantie een vreemde combinatie van onderwerpen maar waar de één ontsnapt (aan pijn en verdriet) kan de ander in geen geval ontsnappen. Beiden gaan over aanvaarding, de acceptatie van het leven. Tijdens deze lezing worden beiden onderwerpen verder uitgediept en belicht vanuit energetisch en spiritueel standpunt.

Door wie: Carine van der Veer
Wanneer:  dinsdag 20u00-21u30 (deur open vanaf 19u30)
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: 26€ per avond  75€ voor de ganse reeks
Inschrijven: maria@degoedeaarde.be  of in onze winkel De Goede Aarde

preloader