Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Zondag  25 februari 10u30-16u30 

Ervaringsdag : Zelfvertrouwen

Tijdens deze belevingsdag ga je het woordje ‘ver’ tussen jezelf en het trouwen weg halen. Want door die drie lettertjes blijf je namelijk soms ver van de trouw aan je zelf.

Door niet trouw te zijn aan jezelf verlaat je jezelf. Door jezelf te verlaten vergeet je op den duur wie je bent, wat je wilt en graag doet. Om jezelf niet helemaal te verliezen ga je jezelf met andere mensen vergelijken en probeer je te voldoen aan door andere mensen of de maatschappij gestelde eisen en normen. Zo kom je in een spiraal van een gebrek aan zelfvertrouwen. Je voelt jezelf onzeker, niet veilig, je ervaart druk om te presteren, je voelt je angstig, niet goed genoeg, niet mooi of slim genoeg, en je kan zelfs gaan denken dat andere mensen jou net zo negatief zien als jij jezelf ervaart.  En al doende leef je een ongelukkig en gespannen leven.

Vandaag kan je deze spiraal gaan keren.
Deze belevingsdag staat in het teken van het bekrachtigen van de trouw aan jezelf.
Je leert op een simpele en eenvoudige manier hoe je trouw kan worden, zijn en blijven aan jezelf. Je gaat jezelf helen op punten waar je vertrouwen beschadigd is en jouw “goed genoeg zijn” herstellen.
Je gaat een nieuwe verbintenis met jezelf aan. Een verbintenis waarin je jezelf veilig kan voelen, in jezelf kan geloven, jezelf ok kan vinden en kunnen doen wat je (wel) wilt en je daarin niet laten tegenhouden door angst.

Behalve aan jouw persoonlijkheid wordt deze dag ook aandacht besteed aan jouw ziel. Op het moment dat jij kiest om trouw aan jezelf te zijn komt er namelijk ruimte om ook trouw te zijn aan JE-ZELF.
Zo kan je jouw relatie met jouw Bron gaan ervaren en kan er zachtheid, liefde en heelheid in je leven gaan stromen. Door deze stroom ben je veel beter opgewassen tegen de problemen en de uitdagingen die het leven je stelt.

Kortom, op deze dag wordt je uitgenodigd om ‘Ja’ tegen jezelf te zeggen. Zeg je ja tegen Je Zelf, dan kan je van overleven, naar een LEVEN in hoofdletters.

Door wie: Carine Van der Veer-Knobbe
Wanneer:  zondag 25 februari 10u30-16u30  deur open vanaf 10u00
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €99    Koffie en thee zijn voorzien, graag zelf je lunch meebrengen.
Inschrijven: via maria@degoedeaarde.be   Je inschrijving is definitief als je betaald hebt.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.
Voel je jezelf niet lekker / ziek voor aanvang?  Dit kan onderdeel uitmaken van je inschrijving. Je lichaam reageert al op het gebeuren van de ervaringsdag. Neem dan even contact op met de Goede Aarde.

preloader