Telefoonnummer

+32 477 688 086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00

Elke eerste zaterdag van de maand organiseren we activiteiten waarbij jullie met ons kennis kunnen maken. Dit kunnen infodagen, workshops, lezingen, meditaties en noem maar op zijn. Op deze manier kan je een eerste stap zetten naar een leven in gratie en gemak.

Zaterdag 4 juli 2020

10u00   Dagdagelijkse producten maken met Etherische Oliën en kruiden 

  • Mieke & Peter geven meer uitleg over hun passie “werken met Etherische Oliën en kruiden”. Mieke haar passie is: zelf producten maken voor dagdagelijks gebruik. Het bespaart je veel geld en meestal heb je al veel ingrediënten in je keukenkast staan. Peter zijn passie is: delen wat deze producten energetisch met je doen.
  • Onder de aanwezigen wordt er een roll on tekenolie verloot ter waarde van 20€

12u00-16u30   Pannenkoekenhappening.

  • Je bent van harte welkom in onze tuin om gezellig bij te praten bij een heerlijke pannenkoek. En om te vieren dat we weer magen samen zijn  biedt De Goede Aarde je eerste pannenkoek gratis aan tussen 12u en 16u30.

14u00   Infonamiddag  jaaropleiding “Bewust Leven”

  • Carine Knobbe geeft meer uitleg over haar jaaropleiding “Bewust Leven”

Voor beide activiteiten vragen wij je dat je even je naam doorgeeft als je wil deelnemen. Door de Corona maatregelen is het aantal deelnemers beperkt. Voor de pannenkoekenhappening hoef je niet te reserveren, wel houden we rekening met de veiligheidsvoorschriften.

Inschrijven: Maria@degoedeaarde.be of 0476/83.91.99

preloader