Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Zondag  3 december 10u30-16u30 

Ervaringsdag : Verlichting

Er bestaan veel fabels en onzin verhalen over verlicht zijn en de weg er naar toe.
‘Je zou heilig moeten zijn, vele goede werken moeten doen, geen fouten meer mogen maken, nooit meer boos mogen zijn en het zou vooral erg moeilijk zijn en heel lang duren voor het jou gaat overkomen.
Vandaag gaan we de on- van de zin af halen en ervaren hoe het pad naar verlichting zich ontvouwd. Je zal vernemen hoe het nieuwe pad naar verlichting anders is dan het oude pad in de mysterie scholen. Er wordt vertelt hoe het nieuwe pad zich aan jou toont en welke dingen je kan beleven.
De weg naar verlichting is moeiteloos en kan in gratie en gemak gegaan worden als jij daar voor kiest. Zo simpel is het.
Wil je mee op pad, dan is deze ervaringsdag zo juist voor het Lichtfeest van Kerstmis een geweldig cadeau aan jezelf.

Door wie: Carine Van der Veer-Knobbe
Wanneer:  zondag 3 december  10u30-16u30  deur open vanaf 10u00
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €111      Vroegboekkorting:  €99 bij betaling voor 26 november. Koffie en thee zijn voorzien, graag zelf je lunch meebrengen.
Inschrijven: via maria@degoedeaarde.be  of in onze winkel De Goede Aarde  Je inschrijving is definitief als je betaald hebt.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.
Voel je jezelf niet lekker / ziek voor aanvang?  Dit kan onderdeel uitmaken van je inschrijving. Je lichaam reageert al op het gebeuren van de ervaringsdag. Neem dan even contact op met de Goede Aarde.

preloader