Telefoonnummer

+32 477 688 086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00

Over Transformatie coaching

Transformatie coaching  gaat over het transformeren van jezelf zodat je een Leven van gratie en gemak kan leven.

Dit houdt in dat je je van binnenuit gelukkig, vitaal, blij, succesvol, veilig en geborgen voelt.

Jouw leven zou niet anders hoeven te verlopen dan in gratie en gemak, want het is namelijk jouw geboorterecht! Gelukkig zijn en een leven in overvloed zijn namelijk een natuurlijke staat van Zijn van een mens.

Als jij in je leven het tegenovergestelde ervaart ben je slechts vergeten hoe je in die fijne staat kan zijn.

Je leert namelijk van jongs af aan om vooral in contact met de buitenwereld te zijn. Je af te stemmen op je papa en mama, op school, je vrienden, je werk, wat er in de maatschappij, op het internet en de tv aan de hand is.

Je blik richt zich voortdurend naar buiten en automatisch vul je je met emoties, gevoelens, ideeën en verwachtingen van anderen. Je denkt evenwel dat deze van jou zijn! En zo beleef je zaken die helemaal niet van jou zijn, zaken die van buiten afkomstig zijn.

Door telkens buiten je zelf te zijn en iets anders te leven dan je werkelijk bent ontstaan er gevoelens van eenzaamheid en allerhande symptomen als verdriet, stress, moeheid, jezelf kwijt zijn, je zelf ongelukkig en mislukt voelen enz. Je overleeft dan in plaats van dat je werkelijk Leeft.

De overgang van Overleven naar LEVEN is zo simpel dat je mind het bijna niet kan geloven:

Het is slechts de keuze voor een andere route!

In plaats van nog langer de gekende weg naar buiten te volgen besluit je om de weg naar binnen te gaan.

Deze weg leidt je naar huis en daar aangekomen ben je THUIS.

Thuis in je zelf, in dat wat je werkelijk Bent

Ben je bereidt om die keuze te maken?

Te gaan ervaren dat alles in jou is?

Dat je jezelf mag zijn, je veilig en gelukkig mag voelen, groots en succesvol mag zijn in wat je ook doet?

Als je je klaar voelt voor deze keuze en werkelijk je Leven wilt veranderen, dan kan Carine je gids zijn op jouw expeditie naar jouw Thuis.

Deze weg is zij reeds opgegaan en haar ervaringen kunnen jouw ten dienste zijn.

 

Over Carine

Carine beschikt over zowel een goede wetenschappelijke basis  (1991, doctoraal in de Psychologie, RUL;  1992 postdoctoraal Toegepaste Bedrijfskunde,  EUR & diverse coachings-en counselingsopleidingen: w.o. Neuro Linguistisch Programmeren) die zij combineert met haar talenten tot multidimensionale waarneming en innerlijk weten. 

Haar levensdoel is het uitdragen van Liefde, Eenheid en Harmonie. Zij laat mensen ervaren dat zij Liefde zijn en dat zij in hun leven een steeds grotere uitdrukking van Liefde kunnen worden.

Carine  draagt haar innerlijke weten uit door middel van het door haar zelf ontwikkelde transformatie coaching,  vlogs, (online) belevingsdagen, opleidingen en bewustwordingsreizen. 

Carine Knobbe is bereikbaar via:

preloader