Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Zaterdag 18 november 10u00-16u30

Stervensbegeleiding voor Familie en Vrienden

Iemand uit je nabije omgeving krijgt te horen dat hij ongeneeslijk ziek is.
Hoe ga je hiermee om? Hoe kan je hen helpen?

Sterven is een van de belangrijkste fasen in het leven. Op het moment dat iemand te weten komt dat hij zal gaan sterven verandert er plotseling van alles. Het leven staat even stil. Het leven heeft plots andere prioriteiten.

Vanuit onze persoonlijke ervaringen geven we je tips en reiken we je handelingen aan om je dierbaren én jezelf zo goed mogelijk te ondersteunen.

Er is ook de nodige ruimte voorzien om vragen te stellen.

Door wie:
Ilse Van Daele: sinds 2000 werkzaam als palliatief verpleegkundige, eerst op een palliatieve eenheid, daarna in de thuiszorg. Vele mensen heeft zij begeleid tijdens hun laatste reis… met telkens opnieuw verwondering hoe bijzonder elk pad ook is. Momenteel heeft zij een eigen praktijk, waarin zij palliatieve patiënten en hun familie dmv zachte natuurlijke vaardigheden mee ondersteunt en begeleidt. Ook geeft zij praktisch advies bij elke vraag die er in deze fase naar boven komt. www.lithapraktijk.be
Maria Hens: volgde in 2008 de jaartraining stervensbegeleiding van de Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen en heeft een aantal mensen begeleidt bij hun sterven. Als Journey therapeute geeft ze op allerlei manieren spirituele begeleiding om mensen te helpen hun moeilijkheden op te lossen of te aanvaarden.

Wanneer: Zaterdag  18 november 10u00-16u30 (deur open om 9u30)
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €85.00  inclusief koffie, thee en water. Gelieve je eigen lunchpakket mee te brengen.
Inschrijven: via maria@degoedeaarde.be  of  0476/83.91.99

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

preloader