fbpx

Silke Kint

Ik ben Silke en ik heb sinds 2010 een relatie met Peter. Samen hebben we 2 (b)engeltjes, Elise en Vincent.

Van kleins af aan zit m’n leven vol uitdagingen en kwam het energetische steeds op één of andere manier op m’n pad. “Later wil ik mensen helpen” zei ik al van m’n 9 jaar. Zo ben ik Bachelor Maatschappelijk Werk gaan studeren en ook de Master Sociaal Werk.

Een burn-out, werken met meer ernstige situaties in gezinnen,… enerzijds en bewustzijnsopleidingen anderzijds hebben m’n kijk naar het leven erg veranderd. Het leven is voor mij meer en meer een spel of toneel, waarin we lessen voor onszelf kunnen leren. Het blijft wel steeds opnieuw een uitdaging om er op die manier naar te kijken. Na meer dan 14 jaar ervaring in het werken met minderjarigen en hun gezin, was ik klaar voor een nieuwe stap in m’n leven. Een stap waar rust en stroming troef zijn.

Ik ben op zoek gegaan naar een evenwicht tussen het oude en het nieuwe in mijn leven. Hiervoor heb ik al verschillende opleidingen gevolgd: bewustzijnsopleidingen, handreflexologie, moxatherapie, Chakra- en Aurahealing, Basis Shiatsu Massage en een inleiding in Cranio Sacrale therapie. Op allerlei manieren blijf ik bezig met m’n persoonlijke ontwikkeling en groei. Niet alleen opleidingen maar ook het dagdagelijkse leven is namelijk voor ieder van ons een speelterrein voor verdere zelfontplooiing in de eigen flow.

Flow Your Life helpt jou om terug de flow in jouw leven te vinden en deze ook te volgen. Zo komen jouw talenten het best tot hun recht.

Je eigen flow vinden, wilt ook zeggen dat je terug bij jezelf leert komen. We nemen zo snel energieën van anderen over, waardoor we de eigen energie verliezen en ons niet altijd omzelf voelen.

Iedereen heeft ups en downs in zijn leven, maar de manier waarop je ernaar kijkt bepaalt mee hoe je deze stromingen ervaart. Dit kan zowel lichamelijk als emotioneel en energetisch effect op jou hebben. Hierdoor kunnen er blokkades in jezelf ontstaan waar je last van hebt. Samen kunnen we op zoek gaan naar jouw flow, wat deze blokkeert en wat je nodig hebt om terug jouw stroming te voelen en leven.

Als je ervoor kiest om met jezelf aan de slag te gaan, dan hoor ik het graag als mijn manier van werken jou aanspreekt.

Silke Kint:

Energetische therapie – Handreflexologie

Energetische Coaching

Basis Shiatsu Massage

Meer info: flowyourlife@outlook.be   +32497673610   Facebook   Facebook groep  Instagram

preloader