Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

dinsdag 12 september om 19u30

Schuldgevoelens

Iedereen heeft wel eens spijt gehad of voelt zich ergens schuldig over. Spijt kan evenwel makkelijk vergeten worden en ‘geknaag’ door schuldgevoelens kan eenvoudig jarenlang onderdrukt worden.
Schuldgevoel is echter niet zo on-schuldig als het lijkt!
Schuld is namelijk heel diep verstopt in het onderbewustzijn en zelfs erfelijk! Niet alleen via de familiebanden, het ligt namelijk in het menselijk genoom en gaat veel verder in het verleden terug dan de 7 familiegeneraties. Het heeft zijn oorsprong in het verhaal van de erfzonde.  Van het verbanning uit het paradijs van Adam en Eva.
Schuld is één van de allerlaagste vibraties en is daarmee een grote veroorzaker van de strijd tussen goed en kwaad. Op wereldschaal maar ook in jezelf. Het is een heimelijk insluiper die goede bedoelingen en liefdevolle intenties ondermijnd vanuit je onderbewustzijn.
Tijdens deze ervaringsavond wordt uitgelegd hoe schuld verweven is in het dagelijkse leven en in onze gedachtes en emoties. Er wordt ook uitgelegd wat de essentie van schuld is en je gaat een eerste stap zetten om jezelf ervan te ontdoen.
Door wie: Carine van der Veer
Wanneer:  dinsdag 12 september 19u30 (deur open vanaf 19u00)
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: 20€ per avond
Inschrijven: maria@degoedeaarde.be  of in onze winkel De Goede Aarde

preloader