Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

 10, 11 & 12 mei  (Hemelvaartweekend)

Bewust Zijn excursie

de kathedraal van Chartres, zetel van het hart

De kathedraal van Chartres is een zeer bijzonder gebouw dat op een al even bijzondere plaats op aarde staat.
Heel lang geleden stond er al een mysterieschool waar wijsheid gedeeld en uitgedragen werd.
De kathedraal is gebouwd volgens de principes van de heilige geometrie en is een ‘levend’ gebouw. Het ademt en geeft energie. Een bezoek eraan is een weldaad voor jouw lichaam en jouw geest.
Behalve de vitaliserende werking draagt de kathedraal de energie van de onvoorwaardelijke liefde van het hart. Dit geeft een verzachting en heling.
In de kathedraal is er een labyrint. Het is met recht het labyrint der labyrinten, want het heeft een ongeëvenaard ‘zero point’. Hier op dit punt vallen de tijd en ruimte weg, is er geen dualiteit meer, is er Liefde & Eenheid.

Deze excursie stelt jou in de gelegenheid om een grote stap te zetten op het pad van de innerlijke mystiek, de weg van het leven in – en vanuit jouw hart.
Je gaat ervaren hoe je in resonantie kan zijn met de stromen van liefde en heling van de kathedraal.
Je leert hoe je het labyrint vanuit de nieuwe energie kan lopen. Hoe je op een eenvoudige wijze jouw eigen hartsenergie en punt van Eenheid kan ervaren. Als je lichaam deze energie eenmaal ervaren heeft, zal het altijd en overal de herinnering daaraan in zich mee dragen.
Oude mystieke wijsheid zal in een frisse moderne vorm op eenvoudige wijze worden overgedragen. Zo kan jij jezelf een boost geven in jouw bewustzijns- ontwikkeling en het ervaren van een betekenisvol vervullend LEVEN.

Vooraf aan de excursie is er een voorbereidingsavond. Tijdens deze avond ga jij jezelf afstemmen op jouw hoogste bedoeling van jouw reis. Tevens wordt het individuele karma en het groepskarma getransformeerd op de items die centraal staan tijdens deze excursie.  De voorbereidingsavond op woensdag 25 april is verplicht.

Donderdagavond 10 mei (hemelvaart)
Toelichting over de symboliek, krachten en vermogens van de kathedraal & een meditatie.

Vrijdag 11  mei
In de ochtend ga je de helende en vitaliserende energie van de kathedraal ervaren. Tijdens de gezamenlijke lunch krijg je een toelichting op het lopen van het labyrint en erna ga je deze lopen en ervaren. ’s Avonds is er een gezamenlijk diner en worden de ervaringen gedeeld.

Zaterdagochtend 12 mei
Gezamenlijke meditatie om de ervaringen te verdiepen en te verankeren & afsluiting.

Voorbereidingsavond 25 april  19u30-22u00

Door wie: De excursie wordt begeleid door Carine Knobbe. Carine beschikt over het vermogen tot multidimensionale waarneming en draagt haar innerlijke weten uit door middel van lezingen, workshops, cursussen en bewustwordingsreizen.  Haar levensdoel is het uitdragen van Liefde, Eenheid en Harmonie.  Zij laat mensen ervaren dat zij Liefde zijn en dat zij in hun leven een steeds grotere uitdrukking van Liefde kunnen worden.
Prijs:Inclusief de voorbereidingsavond bedragen de kosten € 520. Dit bedrag is excl. overnachtingen, reis, eten en drinken, deze zijn zelf te voorzien. Je dient tevens zelf zorg te dragen voor een reis- en annuleringsverzekering.
(lukt het reserveren niet zo goed, hulp via: chartres@degoedeaarde.be)
Algemene voorwaarden: Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor deze excursie.
Nb. Als je medicatie gebruikt dien je dit van te voren te melden, even zo voor actuele medische klachten en een eventueel (afgerond) traject in de geestelijke gezondheidszorg.
Inschrijven: via maria@degoedeaarde.be  0476/83 91 99 of in onze winkel De Goede Aarde  Je inschrijving is definitief als je betaald hebt.
Voor deze excursie worden max 12 deelnemers toegelaten. Snel inschrijven is noodzakelijk als je er zeker bij wil zijn. (nog enkele plaatsen)

preloader