Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Zondag  3 september 10u30-16u30

Ervaringsdag : Ontdek jouw Passie

Passie is een vervulling en verrijking van jouw leven. Het is wat je blij doet opstaan en naar bed doet gaan. Het is dat waar je niet over uitgepraat lijkt te raken, wat blijft boeien en stimuleren. Iets heerlijks dus.
Door het leven te leven wat we van onze ouders en onze scholing hebben geleerd zijn we vergeten wat ons van binnen uit motiveert en ons blij maakt. We zijn door onze focus op de buitenwereld vergeten wat onze passie is. Het gevoel van blijvende vervulling is een vage herinnering geworden.
Tijdens deze dag ga je hierin verandering brengen, je gaat opnieuw ontdekken wat je blij maakt en hoe vervulling aanvoelt. Zo wordt je vage herinnering weer leven ingeblazen.
Je gaat vandaag de basis leggen van een gepassioneerd leven een leven waarin jij je bedoeling hier op aarde kan leven en er ook nog van kan genieten.
Deze dag is de eerste dag van een nieuw vuur in jou! De start van een nieuwe weg, een weg vol passie en plezier.

Door wie: Carine Van der Veer-Knobbe
Wanneer:  zondag 3 september   10u30-16u30  deur open vanaf 10u00
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €110      Vroegboekkorting:  €89 bij betaling voor 20 augustus. Koffie en thee zijn voorzien, graag zelf je lunch meebrengen.
Inschrijven: via maria@degoedeaarde.be  of in onze winkel De Goede Aarde  Je inschrijving is definitief als je betaald hebt.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.
Voel je jezelf niet lekker / ziek voor aanvang?  Dit kan onderdeel uitmaken van je inschrijving. Je lichaam reageert al op het gebeuren van de ervaringsdag. Neem dan even contact op met de Goede Aarde.

preloader