Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Excursie naar Oppagne   20 & 21 oktober 2018

Open uw eigen innerlijke Zon

in het zonnecentrum van Oppagne (Wéris)

Uw innerlijke zon is uw zonnevlecht chakra, de plaats vanwaar u uw wil richting geeft.
De wil kan voor de hoogste en laagste bedoelingen ingezet kan worden.
De keuze die de wil op de hoogste en meest stralende bedoeling richt komt uit een liefdevol IK, uit een mens met een groot en compassie vol hart.  Een mens die in Liefde Leeft.
Helaas leven de meeste mensen vanuit hun hoofd en nog niet vanuit hun hart.
Als het hoofd kiest in plaats van het hart, stuurt het “kleine ik” de wil. Dit ‘kleine ik’ heeft vaak stress, voelt zich regelmatig angstig en alleen en ervaart te korten aan bijvoorbeeld liefde of veiligheid. De wil wordt door het ‘kleine ik’ naar buiten gericht in de hoop deze noden en leegtes te verhelpen. Zo ontstaat de zoektocht van de mens naar vulling.
Een vulling van buiten is immers slechts tijdelijk, de honger blijft bestaan. En telkens is er nieuwe vulling nodig.

Bent u het zoeken moe en wilt u groeien naar een groot stralend IK?
Dat kan tijdens deze 1,5 daagse excursie naar het zonnecentrum van Oppagne.

Op deze energetisch zeer bijzondere plaats staat een krachtcentrum uit oeroude tijden.
Dit centrum is gericht op de bekrachtiging van uw Grote IK.
Het is een plaats van onvoorwaardelijke Liefde waar u uzelf een boost kan geven in uw ont-wikkeling. Het is een plaats die uw kleine ik versnelt de volwassenheid in werpt.

Opbouw van de excursie

Zaterdag 20 oktober 2018 om 18 uur in Oppagne. (Locatie wordt bij inschrijving meegedeeld).

 • Op zaterdagavond krijgt u uitleg over de leylijnen en de menhirs (grote staande stenen), waarom ze er staan en op welke wijze ze uw ontwikkeling dienen, gevolgd door een meditatie om ’s nachts al in afstemming te komen met uw hoogste bedoeling van de excursie.

Zondag 21 oktober 2018, 10.30 – 16.30 uur

  • Ochtend meditatie
   Tijdens de ochtendmeditatie wordt de energie actief in uw fysieke lichaam en in uw andere energie lagen. We gaan de chakra’s in gereedheid brengen om de opschoning en trillingsverhoging van vandaag te kunnen verwerken en ontvangen.
  • Bezoek aan de kerk
   De kerk van Oppagne staat op een krachtig kruispunt van leylijnen. Bij de kerk vindt een fysieke afstemming op de dolmen route plaats
  • Route langs de menhirs.
   Het wandelen en zijn bij de menhirs is als een soort carwash. De route is namelijk zo gepland dat uw basis- en sacraal chakra geschoond worden voordat het zonnecentrum bereikt wordt.
  • Zonneobservatorium
   • In het zonnecentrum, de plaats van het zonnevlechtchakra, wordt uw zonnevlecht geschoond en zal er afstemming zijn op uw eigen grote liefde volle IK.
   • Op deze plaats kan u kiezen om in plaats van een hongerige zoektocht naar vulling, een leven van vervulling te Leven.
    De prachtige energieën uit Atlantis, de holle Aarde en het druïde tijdperk die daar zijn zullen u ondersteunen bij uw keuze en u uw eerste ervaringen geven met uw grote IK.
   • U krijgt voldoende tijd en gelegenheid om de energieën en natuurwezens van deze plaats zelf te ervaren. Als u vragen heeft kunnen deze gesteld worden aan de begeleiding en misschien kan u op deze plek de antwoorden al zelf ontvangen.
  • Route terug naar het megalietenmuseum
   Op de terugweg bezoeken we een losstaande menhir (menhir ‘Danthine’), deze bezit andere kwaliteiten dan de anderen. U gaat ervaren wat deze voor u kan betekenen.We sluiten om 15.30 uur af in het restaurant van het museum met een gezamenlijke deelronde en er is de mogelijkheid tot 16.30 uur om nog vragen te stellen.
   Voor degenen die dat willen is er mogelijkheid tot een gezamenlijk diner in een nog nader te bepalen restaurant.

Praktische info:
Begeleiding: Carine Knobbe. Carine beschikt over het vermogen tot multidimensionale waarneming en draagt haar innerlijke weten uit door middel van lezingen, workshops, cursussen en bewustwordingsreizen.  Haar levensdoel is het uitdragen van Liefde, Eenheid en Harmonie.  Zij laat mensen ervaren dat zij Liefde zijn en dat zij in hun leven een steeds grotere uitdrukking van Liefde kunnen worden.
Prijs: € 133. Dit bedrag is excl. overnachting, reis, eten en drinken, deze zijn zelf te voorzien. Je dient tevens zelf zorg te dragen voor een reis- en annuleringsverzekering.
Algemene voorwaarden: Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor deze excursie.
Nb. Als je medicatie gebruikt dien je dit van te voren te melden, even zo voor actuele medische klachten en een eventueel (afgerond) traject in de geestelijke gezondheidszorg.
Annuleren: kan tot 1 week voor vertrek zonder kosten, daarna is het gehele bedrag verschuldigd.
Inschrijven: via maria@degoedeaarde.be  0476/83 91 99 of in onze winkel De Goede Aarde  Je inschrijving is definitief als je betaald hebt.
Voor deze excursie worden max 10 deelnemers toegelaten. Snel inschrijven is noodzakelijk als je er zeker bij wil zijn.

De excursie en begeleiding vindt plaats in afstemming op de energie van Liefde en Eenheid, ook wel de 5de dimensie of het Witte Licht genoemd. Dit houdt in dat er geen krachtvoorwerpen worden gebruikt en geen sjamanistische of andere rituelen zullen uitgevoerd worden.  We gaan ook geen hunebedden betreden en vragen aan de deelnemers dit vooraf aan de excursie ook niet te doen.

preloader