Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Start zaterdag 12 september 2020 van 14u00-17u00

Opleiding: Bewust LEVEN

Deze 9 daagse opleiding, of beter gezegd ‘reis’, leidt je naar de start van een leven in hoofdletters. Een LEVEN waarin jij je fijn voelt en gelukkig bent. Het lijkt een utopie… maar het kan wel degelijk!

Tijdens de reis ga je je lasten en zorgen afleggen en creëer je een volledig nieuwe visie op jezelf,  de mensen en de wereld om je heen.
En alles is erg eenvoudig, zo eenvoudig dat je het bijna niet kan geloven!
Je hoeft je ook niet in te spannen want er wordt tijdens de reis vooral niet gewerkt!

Aan het eind van de reis zal de kwaliteit van je leven sterk verbeterd zijn en kan je ervaren hoe het leven werkelijk bedoeld is te zijn: vol rust, vrede, liefde, gezelligheid en plezier.

De jaaropleiding is als volgt opgebouwd:

Deel 1: Ontdekken wat je als mens wel en niet bent (les 1,2 en 3)
Je gaat horen hoe wij als engelen naar de aarde zijn gekomen en hoe wij geëvolueerd zijn tot de menselijke engelen die wij nu zijn.
Je zal ook leren dat je als mens veel meer bent dan alleen je handelen en denken. Je gaat ervaren dat je uit energie bestaat en je leert de basisbeginselen over er mee om te gaan. Je zal er een meer ontspanning en rust door gaan ervaren.

Deel 2: Onderscheid leren maken tussen jouw binnen en buitenwereld (les 4 en 5)
In dit deel ga je ontdekken dat de wereld om jou heen (je familie, vrienden, school, werk, de maatschappij) slechts een heel klein deel van het totaal is. Je leert dat er naast een ‘buitenwereld’ ook een ‘binnenwereld’ bestaat. Je zal het verschil tussen beiden werelden leren begrijpen zodat je de mogelijkheid hebt om uit oude en negatieve situaties en patronen te komen. Je zal leren en ervaren dat je ongeacht de situatie waarin je je bevindt jezelf toch fijn kan blijven voelen.

Deel 3: Je buitenwereld en binnenwereld op elkaar afstemmen (les 6 en 7)
Door de eeuwen en jouw vorige levens heen is de verbinding van de binnenwereld met de buitenwereld verstoort geraakt  Dit zal recht gezet worden zodat je veel makkelijker toegang kan krijgen tot jouw onvoorwaardelijke liefde en innerlijke wijsheid. Je zal gaan ervaren hoe het voelt als deze na eeuwen afwezigheid opnieuw door jouw lichaam heen gaan stromen.

Deel 4: Leven van binnen naar buiten (les 8 en 9)
In dit laatste deel ga je jouw doel op aarde ontdekken en hoe het voelt als je jouw onvoorwaardelijke liefde en wijsheid met dit doel verbindt. Je zal leren hoe je dit in de praktijk kan toepassen en je gaat ervaren dat je wel degelijk in staat bent om je eigen hemel op aarde te kunnen creëren.

Jessy:
Deze opleiding heeft mijn leven veranderd op een manier die ik moeilijk kan verwoorden, laat staan aan iemand anders uitleggen … De persoonlijkheid “Jessy” heeft het flink te verduren gehad  maar het geheel waartoe deze persoonlijkheid behoort was hoognodig toe aan de transformatie waar deze opleiding mij doorheen geleid heeft.  Opleiding of workshop is voor mijn part niet het woord dat de lading dekt:  Het is een echte belevenis geworden!
Ik ben dankbaar dat ik het mee heb mogen maken!

Voor wie: Iedereen die zich aangesproken voelt door de tekst. Het enige wat je nodig hebt is een open ingesteldheid.
Door wie: Carine Knobbe
Wanneer: In 2020 op zaterdag 12/9, 10/10, 14/11, 12/12  &  2021 op zaterdag 16/1, 13/2, 13/3, 8/5 , 12/6 (in april is er geen les)
Van:  14.00 – 17.00 uur, deur open vanaf  13.30 uur
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: 855 €  in 1 x te voldoen voorafgaand aan de 1e les of in 2 termijnen van 427,50€ *. Uw inschrijving is definitief als het bedrag gestort is. Met het voldoen van het bedrag gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van CLK Advies en Coaching.
Inschrijven: via clkadviesencoaching@telenet.be (min. 10, max. 15 personen)

Een activiteit van CLK Advies en Coaching

* voor aanvang van de opleiding termijn 1, op 1 december termijn 2 

preloader