Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Zondag  5 augustus 10u30-16u30 

Belevingsdag : Natuurwezens

Natuurwezens kennen we vooral als elfjes en de kabouters. Iedereen kent Tinkelbel en kabouter Plop wel. Maar zijn het echt alleen maar fantasie wezens?
Neen, want er is een bron van werkelijkheid in hun bestaan. En die is juist kunnen blijven bestaan door middel van de sprookjes, mythen en sagen.

Tijdens deze feeërieke belevingsdag ga je ontdekken hoe de wereld van de natuurwezens in elkaar zit. En dat natuurwezens zeker geen sprookjes zijn.
Hun wereld is heel bijzonder en goed georganiseerd. En ze evolueert ook, gelijk onze eigen beschaving. Elk soort natuurwezens heeft er zijn eigen plaats en bedoeling.
Je krijgt tijdens de belevingsdag een inkijkje in de opbouw en samenwerking die er in hun wereld bestaat.  Wat hun rollen en taken zijn.
En dat niet alleen. Je gaat leren hoe je met hen kan samenwerken.
Dit kan zijn voor jouw tuin, of een parkje waar je vaak door loopt of jouw eigen huis.
Behalve de wezens die zorg dragen voor de natuur is er ook een groep natuurwezens die er speciaal voor jouw lichaam is. Daar ga je ook mee kennis maken en ook met hen leer je samenwerken.

Door deze belevingsdag zal je de natuur en je eigen lichaam op een heel andere manier gaan bekijken. Je krijgt nieuwe mogelijkheden aangereikt voor het verbeteren van jouw leefomgeving en het vitaliseren van jouw lichaam.

Wil je je leven veranderen en verbeteren dan is deze dag iets voor jou!

Door wie: Carine Knobbe
Wanneer:  zondag 5 augustus  10u30-16u30  deur open vanaf 10u00
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €99    Koffie en thee zijn voorzien, graag zelf je lunch meebrengen.
Inschrijven: via maria@degoedeaarde.be   Je inschrijving is definitief als je betaald hebt.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.
Voel je jezelf niet lekker / ziek voor aanvang?  Dit kan onderdeel uitmaken van je inschrijving. Je lichaam reageert al op het gebeuren van de belevingsdag. Neem dan even contact op met de Goede Aarde.

preloader