Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

dinsdag 21 november om 19u30

Menopauze, een avond alleen voor vrouwen

De menopauze, ook wel de overgang genoemd, wordt door veel vrouwen als een lastige levensfase beschouwd. Begrijpelijk, want de vapeurs, stemmingswisselingen, slecht slapen, veranderingen van je figuur en sexuele behoeften en relatiespanningen zijn er lastige symptomen van.
De overgang kan echter ook als iets moois ervaren worden zonder al te veel onplezierigheden.
De oude wijsheid erover is verloren geraakt maar mag nu en op vernieuwde wijze weer terug in het bewustzijn van de vrouwen komen.
In vroeger tijd was de overgang een inwijding naar een nieuwe staat van Zijn. Je kreeg na je rol van moeder de rol van universele moeder. Dit was niet zomaar een rol. Met je inwijding werd je bewustzijn verruimd en kreeg je toegang tot andere trillingsfrequenties. Nu, in deze tijd is een nog diepgaander verbinding mogelijk. Het grote vrouwelijke liefdesbeginsel. Heb je die verbinding nog niet eerder in je leven kunnen leggen dan is de overgang daar een uitstekend moment voor omdat het een natuurlijke fysieke transitie is.
Vanavond kan je ervaren hoe je je lastige fysieke en geestelijke symptomen kan omzetten in spirituele groei en liefde voor jezelf.

Door wie: Carine van der Veer
Wanneer:  dinsdag 21 november 19u30 (deur open vanaf 19u00)
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €20
Inschrijven: maria@degoedeaarde.be  of in onze winkel De Goede Aarde

preloader