Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Zondag 19 maart 10u30-16u30

Kristallen en Edelstenen, 
Ze dienen uw geluk en gezondheid 

Kristallen en edelstenen ontstonden als eerste tijdens de schepping van de Aarde.
Elk kristal draagt nog de oer-creatiekracht in zich. Ze omvatten daarmee zowel het kosmisch als het planetaire licht, een oneindige bron van informatie.  De liefde die de planeet Aarde uniek maakt hebben zij gedurende haar ontwikkeling in zich opgenomen.
Kristallen herinneren u aan uw oorspronkelijke staat van eenheid en liefde. Zij willen niets liever dan u ten dienste staan bij uw ontwikkeling en geluk.

Tijdens deze workshop leert u hoe u in contact kan komen met de kern van elk kristal. U leert ook hoe u zich op de unieke informatie en kwaliteiten van kristallen kan afstemmen en deze door u heen kan laten stromen.
Daarnaast leert u ook om kristallen te helpen. Soms zijn kristallen vervuild geraakt door  hun omgeving of door een verkeerde behandeling. Daardoor worden hun kern en werking versluierd of verstoord.

Tot slot leggen we gezamenlijk een zogenaamd kristalgrid opdat u leert hoe u samen met kristallen een focus en groter werkingsveld van liefde kan maken.

Voor deze workshop hoeft u geen bijzondere gaven te hebben! Uw interesse en gevoeligheid zijn genoeg om van deze workshop te genieten.

Door wie: Carine van der Veer en Marijke Huiberts
Wanneer: 19 maart 2017
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €99.00 gelieve een lunchpakket mee te brengen
Inschrijven: via maria@degoedeaarde.be of in de winkel

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.
Voel je jezelf niet lekker / ziek voor aanvang?  Dit kan onderdeel uitmaken van je inschrijving. Je lichaam reageert al op het gebeuren van de ervaringsdag. Neem dan even contact op met de Goede Aarde.

preloader