fbpx

Kristalbed

 

Het Kristalbed is een instrument dat het gebruik van kleuren (chromotherapie) combineert met kristallen om een heilzame energiestroom op te wekken.

Het Kristalbed bij De Goede Aarde heeft een belangrijk pluspunt ten opzichte van andere kristalbedden in België en Nederland omdat ons kristalbed gebouwd is voor 13 in plaats van 7 energiecentra (chakra’s).

De 7 chakra’s zijn voor iedereen werkzaam. De 6 nieuwe chakra’s geven een extra ondersteuning voor mensen die bezig zijn met hun bewustzijnsontwikkeling en, in het bijzonder, voor hoogsensitieve volwassenen en kinderen (de zogenaamde Nieuwe Tijd kinderen / volwassenen). De extra kristallen worden actief op basis van het energieveld van degene die het bad neemt. De energiestroom is daarmee altijd individueel op maat.

Wat is het?
Een Kristalbed is een gewone matras met daarboven een rij gekleurde lichtjes. Het licht schijnt door kristallen om een heilzame energiestroom te geven. Elk lampje is voorzien van een gekleurd plaatje overeenkomstig de kleur van het chakra. Elk gekleurd lampje wordt gericht op het overeenkomstige chakra. De lampjes gaan aan en uit in een bepaalde volgorde en pulseren zo licht en energie naar de chakra’s  waardoor er een heilzaam energieveld ontstaat.

Wat doet het?
Op een Kristalbed liggen brengt de energiecentra van het lichaam weer in balans wat de fysieke en geestelijke gezondheid ten goede komt. Een sessie kan zowel rust als nieuwe energie geven. Het energieveld van de kristallen maakt het tevens mogelijk om, onder andere, liefde, vrede en sereniteit te ervaren.

Naast de positieve effecten op het fysieke lichaam werkt een Kristalbed ook in op de meer etherische lagen van het bewustzijn. Het werkt reinigend op de emoties, de gedachten en de spirituele gesteldheid. Het maakt negatieve gedachten en emoties minder krachtig en dwingend. Geblokkeerde energie wordt vrij gemaakt wat een positieve invloed heeft op jouw cellen en de communicatie tussen cellen. Het lichamelijke en geestelijke welbevinden kunnen daardoor na verloop van tijd toenemen.

Duur van de sessie
De eerste vijf sessies duren maximaal 20 minuten. Daarna kan in overleg de tijdsduur verlengd worden naar 40 minuten.

Kleding advies
Losse comfortabele kleding.

Voorafgaand aan de sessie
Voorafgaand aan de sessie zet je jouw intenties. Daarna ga je op het bed liggen en bieden wij je naast een deken ook een doekje voor de ogen en een hoofdtelefoon aan met rustige muziek. 

Tijdens de sessie
Tijdens de sessie zelf hoef je alleen maar lekker ontspannen te liggen.
Je kan gedurende de sessie, maar ook erna (en soms zelfs ervoor), verschillende sensaties ervaren. Bijvoorbeeld warmte, koude, tintelingen, zwaarheid, lichtheid, expansie. Je kan spontaan inzichten krijgen in vraagstukken en kwesties in je leven. Je kan merken dat je dingen los kan laten of juist herinneringen kan krijgen. Het kan ook zijn dat je eventjes in slaap valt en wakker wordt met een andere beleving, gevoel of sensatie. 

Na de sessie
Na de sessie bieden wij  je een glas water aan. We raden sterk aan om ook de rest van de dag voldoende water te drinken en zo veel als mogelijk te rusten. Zo kan het lichaam zich makkelijker ontdoen van afvalstoffen die door de sessie kunnen vrijkomen.
De meest gemelde gevoelens direct na een sessie zijn een gevoel van helderheid, rust, kalmte, vol energie zijn, meer in het lichaam zijn, begrip en gemoedsrust. Velen voelen zich lichter alsof er een last is weggenomen.
Een sessie kan ook enige lichamelijke nawerking hebben zoals koude rillingen of warmte opwellingen. Deze zijn van meestal van korte duur. 

Extra informatie
Voor kinderen vanaf 12 jaar. Voor jongere leeftijd eerst even contact opnemen. +32477688086
Het Kristalbed is veilig en kan gebruikt worden in combinatie met andere vormen van therapieën of doktersbehandelingen. Het vervangt evenwel geen medische behandeling maar is ongetwijfeld een sterke aanvulling.

Prijs

  • Sessie 20 min. :  €20
  • Sessie 40 min. :  €40
  • Sessie 60 min.:   €60
  • 10 beurtenkaart geeft recht op 11de sessie gratis

Reserveren

De Goede Aarde behoudt het recht om mensen de toegang tot het Kristalbed te ontzeggen.

preloader