Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Ma 7 aug. – Di 8 aug. – Wo 9 aug.   14.00u-16.00u (tieners)        18.30u-20u30 (jong volwassenen)

Ervaringsmomenten tieners 

aangepast aan het leeftijd- en bewustzijnsniveau van 10 tm 15 jaar

Ik herinner mij wie ik ben
Je papa en mama hebben je zeker verteld wanneer en hoe je geboren bent. Je hebt vast een fotoboek waarin je terug kan kijken op je baby en kindertijd. Hoe schattig en  lief je was toen je nog klein was.
Wat ze je waarschijnlijk niet verteld hebben is waar je echt vandaan komt en wat je in werkelijkheid bent. Dat konden ze niet want hun papa en mama wisten het ook niet, op school weten ze het niet en het staat ook niet in bekende boeken of is niet makkelijk te vinden op internet. En omdat iedereen het vergeten lijkt te zijn is het voor jou ook lastig om het jezelf te herinneren.
Vandaag ga ik je vertellen waar je echt vandaan komt en wie je werkelijk bent.  Hierdoor kan jij jezelf gaan voelen en ervaren zonder de beperkingen van een lichaam en de beperkende meningen van volwassen mensen. Je gaat je eigen kleur en energie voelen en je leert hoe je weer bij je eigen wijsheid kan komen. Je krijgt ook tips en trucks hoe je kan omgaan met andere mensen thuis, op school en in de maatschappij die oneerlijk, onaardig, onrechtvaardig en soms ook erg raar  doen.
Zodra jij weet wie en wat je bent is je leven hier op aarde opeens een stuk makkelijker en vooral ook leuker!

Ik ben thuis in mijn lichaam

Hier op aarde lijk je opgesloten te zitten in je lichaam en kan je er van balen dat het soms shit is om in zo’n gevangenis te zitten of je vind het gewoon onhandig. Ik zelf vond het vroeger nonsens om te moeten leren fietsen en was vreselijk boos dat ik niet langer gewoon ergens heen kon vliegen en flitsen.
Als je niet in je lichaam woont en van je fysieke huis je thuis niet maakt kan een lichaam en leven hier op aarde soms erg onplezierig zijn. Je voelt pijn, verdriet, vervelende naadjes in je kleding die je huid schuren je voelt de lichamen en gevoelens van andere mensen, hun pijn, hun boosheid en stress. En je kan je verbazen en ergeren aan hun oneerlijkheid. En misschien denk je heel stiekem soms wel eens: “was ik hier maar niet….”
Hoe kan je het nu wel fijn en leuk hier op aarde hebben? Heel simpel, door in je lichaam te zijn en het op een andere manier te leren gebruiken dan je van je ouders en op school geleerd hebt.
Hoe je dit doet en voor jezelf een heel tof leven kan creëren ga je vandaag ervaren.

Ik hou van mij

Je leert van andere mensen en dieren te houden maar je krijgt eigenlijk nooit uitgelegd hoe precies je van je zelf kan houden. Volwassen mensen verwarren namelijk lief zijn voor jezelf al snel met egoïsme en keuren het af. Je leert van kleins af aan om te doen wat je gezegd wordt, om lief en braaf te zijn. Je leert om te leren nadenken, je  leert om te geloven wat andere mensen, boeken en het internet zeggen en dat moet je als waar aannemen. Is dit houden van jezelf?
Nee, zo ga je dus juist heel ver weg van echt houden van jezelf.
Houden van jezelf is jezelf geweldig vinden, voelen wat voor jou klopt en niet. Jezelf waarderen los van wat anderen zeggen en vinden, je eigen weg kiezen zoals jij voelt dat goed is, dingen loslaten die toch niet veranderd kunnen worden,  de virtuele wereld van de computerspelletjes verruilen voor de geweldige ervaringen hier op aarde. Houden van jezelf is genieten van je lichaam en de natuur, de dieren, en al het moois wat er op aarde is en jezelf vertrouwen dat alles voor jou mogelijk is.
Het enige wat nodig is, is om je te herinneren hoe je dit wakker kan maken in jezelf. En dit gaan we vandaag met elkaar doen!

Door wie: Carine Van der Veer
Wanneer:  7-8-9 augustus 2017  14.00u-16.00u
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €60
Inschrijven: maria@degoedeaarde.be of in onze winkel De Goede Aarde  Je inschrijving is definitief als je betaald hebt.

preloader