fbpx

Katrien Van Camp

Mijn naam is Katrien Van Camp

Creatieve duizendpoot, mijn interesseveld is groot en nog steeds groeiende…

Samen met mijn partner heb ik 2 prachtige energieke zoontjes . Wat toch een hele uitdaging is het ouderschap!😊

Waar ik me voor de rest nog mee bezig hou, ik werk in een bloemenwinkel en tussendoor ga ik nog wat kindjes schminken en van de nodige glitters voorzien onder mijn bijberoep Atelier K10 wat ik in september 2019 ben opgestart.

Al voel ik wel heel sterk dat mijn grootste focus nu op het energetische werk ligt. Dat voor mijzelf hier nog een enorm potentieel in zit.

“The universe is the limit”

Wat hier zo mooi aan is aan het energetische werk, is dat wat er telkens weer mag ontstaan en vloeien, zo krachtig om hier op in te tappen. Het geeft me zo veel energie en voldoening om dit te mogen doen.

Reiki heeft voor mij echt veel veranderd in hoe ik naar de wereld kijk en ervaar. Voor mij is Reiki de deur naar het energetische werk. Ik werk intuïtief, volg mijn handen en vertrouw op mijn gevoel.

In vol vertrouwen wat er nog allemaal op mijn weg komt!

“As you start to walk on the way… the way appears” -Rumi-

Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje katrien_van_camp@hotmail.com

of een berichtje naar +32498349473

preloader