Ik ben Inge Van Gorp, 36 jaar en mama van 2 zoontjes: Seth en Eden. Gezondheid draag ik zeer hoog in het vaandel en houd me verder graag bezig met essentiële oliën… en coachen!

Het grootste deel van mijn loopbaan bracht ik door in de administratieve sector.

In 2020 gooide ik mijn carrière over een andere boeg en begon een fantastisch jaar boordevol zelfontwikkeling… Eindelijk koos ik voor mezelf én mijn dromen en ging ik aan de slag als loopbaancoach! Ik haal heel veel energie uit het motiveren en helpen van mensen door te vinden wat écht bij hen past.

Loopbaanbegeleiding houdt zoveel meer in dan enkel de zoektocht naar een nieuwe job. We leggen de focus op jouw unieke persoonlijkheid en gaan samen voor persoonlijke groei


  • Ondernemen vanuit het hart
  • Intuïtief coachen
  • Hoogsensitiviteit
  • Emotie management
  • Zelfliefde
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Positiviteit

 

preloader