Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

zondag 15 april 9u30 – 13u00

Hoe kom en blijf ik in mijn kracht? 

 

In je kracht komen (en blijven!) is een thema dat de meesten van ons vroeg of laat bezighoudt. Vooral als we tegen onze grenzen aanbotsen, erover gaan en moe achterblijven.

We vragen ons af waarom we altijd zus of zo reageren in die situatie, hoe we moeten omgaan met onze onzekerheid, twijfel of angst, waarom we denken wat we denken, voelen wat we voelen en doen wat we doen. Vaak lijkt er geen einde te komen aan de vragen die we onszelf stellen.

Vanuit zijn jarenlange ervaring in het samenwerking met mensen en groepen ontwikkelde Luc een aantal handige tools rond het thema “hoe kom en blijf ik in mijn kracht”, die je in je dagelijkse leven kan inzetten.

Luc vertelt helder en gepassioneerd over dit thema aan de hand van een aantal praktische en herkenbare schema’s. Van hieruit ontstaat als vanzelf interactie. Hou je dus klaar voor boeiende en leerrijke gesprekken, van mens tot mens.

We vragen ons ook af hoe het leven eruit zou zien als ieder van ons in zijn of haar eigen kracht zou staan. Misschien kan je dat idee al eens op je laten inwerken. Wees heel erg welkom!

Luc Jansen inspireert, verbindt en begeleidt mensen via lichaamswerk, groepsmeditatie en herbronning. Hij doet dit vanuit een holistische visie en een oprecht respect voor het levenspad en ritme van elke mens.

 

Door wie: Luc Jansen
Wanneer: zondag 15 april 9u30-13u00 (deur open om 9u)
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: 25€
Inschrijven: maria@degoedeaarde.be , 0476 83 91 99 of in onze winkel De Goede Aarde

preloader