Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Zondag  8 oktober 10u30-16u30 

Ervaringsdag : Je lichaam als GPS

Iedereen is wel bekend met lichaamstaal. We kunnen aan iemands gezichtsuitdrukking zien of hij boos of blij is. Een handgebaar kan goed- of afkeur tonen.
Minder bekend is dat er ook een innerlijke lichaamstaal is, een innerlijke ‘GPS’.
Uw lichaam spreekt u de ganse dag van binnen uit toe. Omdat we geleerd hebben om vooral op de buiten wereld gericht zijn, letten we minder op de signalen die ons lichaam ons van binnenuit geeft. Een lichaam is daarom soms genoodzaakt om aandacht te schreeuwen en dan ervaren we fysiek ongemak, emoties, ziekte, pijn, etc.
Op deze ervaringsdag leert u de signalen van uw eigen lichaam voelen en haar boodschappen leren begrijpen. Uw lichaam is altijd eerlijk en is er eenmaal contact dan kan het u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Is bijvoorbeeld dit eten goed voor mij? Is het ok om naar dit festival te gaan, is deze nieuwe baan goed voor mij, is dit voor mij de juiste partner? Uw lichaam laat u weten of u op de juiste koers zit.
Kom vandaag jouw lichaam veranderen van een fysiek huis in een eerlijke en altijd aanwezige gids.

Door wie: Carine Van der Veer-Knobbe
Wanneer:  zondag 8 oktober  10u30-16u30  deur open vanaf 10u00
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €111      Vroegboekkorting:  €99 bij betaling voor 1 oktober. Koffie en thee zijn voorzien, graag zelf je lunch meebrengen.
Inschrijven: via maria@degoedeaarde.be  of in onze winkel De Goede Aarde  Je inschrijving is definitief als je betaald hebt.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.
Voel je jezelf niet lekker / ziek voor aanvang?  Dit kan onderdeel uitmaken van je inschrijving. Je lichaam reageert al op het gebeuren van de ervaringsdag. Neem dan even contact op met de Goede Aarde.

preloader