Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Zondag 30 juli 10u30

Ervaringsdag : De kunst van gelukkig ZIJN

don’t worry be happy
In zonnige landen is dit  al heel lang ‘the way of life’.

In de westerse landen haasten ons in onze drukke overvolle en vaak gestresseerde levens naar momentjes van rust en gezelligheid. We hebben immers geleerd dat veel en hard werken beloond worden. En als het doel bereikt is, ooit, daar in het ‘beloofde land’, zullen we eindelijk gelukkig zijn….
Geluk wordt zo iets wat van buitenaf komt: een vakantie, gezellige mensen om je heen, succesvol zijn op je werk, een mooi huis en auto, een kindje, een relatie, enz..
Jouw innerlijke bron van geluk is hierdoor vergeten en opgedroogd geraakt. Deze bron bestaat in elk mens en kan opnieuw gaan wellen. Stroomt deze bron dan heb je niets meer van buitenaf nodig om je gelukkig te voelen. Geluk is een innerlijke ervaring. Een subtiele staat van zijn die je van binnenuit doet stralen, die je vervuld van blijdschap. Hierdoor verhoog je je energietrilling en trek je automatisch fijne positieve dingen aan. Geluk van binnen geeft automatisch geluk in de buitenwereld.  Zo wordt geluk een way of life.
Op deze zomerse ervaringsdag leer je om je eigen bron van geluk weer te activeren en te laten stromen. Je gaat ervaren hoe makkelijk en inspanningsloos dit is en hoe innerlijk geluk en blijheid voelen in jouw lichaam en denken.

Door wie: Carine van der Veer
Wanneer: zondag 30 juli 10u30-16u30
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €110.00 Bij boeking en betaling voor 21 juli €89.00
gelieve je eigen lunchpakket mee te brengen
Inschrijven: via maria@degoedeaarde.be of in onze winkel De Goede Aarde

Voel je jezelf niet lekker / ziek voor aanvang?  Dit kan onderdeel uitmaken van je inschrijving. Je lichaam reageert al op het gebeuren van de ervaringsdag. Neem dan even contact op met de Goede Aarde.

preloader