fbpx

De Wilde Vrouwencirkel

De Wilde Vrouwencirkel is een veilige bedding voor nieuwsgierige, ondernemende vrouwen die ernaar verlangen de roep van hun hart te volgen.
________________________________________
In de Wilde Vrouwencirkel vertrekken we vanuit het archetype van de Wilde Vrouw. Want een gezonde vrouw is een Wilde vrouw. Vol met levenslust, sensueel! Ze brengt leven in de wereld, is territoriaal, inventief, loyaal, nieuwsgierig. Samen onderzoeken we wat het voor ons betekent om een vrouw te zijn in deze maatschappij. We durven gaan staan in onze kracht, maar ook onze kwetsbaarheid.


De Wilde Vrouwencirkel is voor jou als
● Je voelt dat de verbinding met je vrouwelijke energie verstoord of zelfs helemaal afwezig is en je verlangt ernaar om terug in het centrum van je vrouwelijke kracht te staan.
● Je voelt dat je klaar bent om op ontdekking te gaan naar wat je naar binnen roept, in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen die net als jij op zoek gaan naar verbinding en belichaming van hun vrouwelijke godinnen energie.
● Jij voelt dat er zich iets roert als je dieper in je lichaam zakt, dat klaar is om te ontwaken. Je bent klaar om limiterende overtuigingen met zachtheid los te laten en zo de shift te maken naar een diepere flow, met gemak, in vreugde en zonder moeite.
● Je hebt een open geest en bent oprecht gemotiveerd om present en betrokken te zijn bij onze maandelijkse samenkomsten. Wat je ervoor terugkrijgt is een overvloed van vreugde, persoonlijke groei en bloei, diepe genezing van oude wonden, zelfzorg en zelfliefde zijn.
● Je hebt de oprechte intentie om in alle zachtheid en liefde voor jezelf te zorgen in ons proces.
● Je hebt er alle vertrouwen in dat de meest ideale en juiste constellatie van vrouwen voor jou zal samenkomen in de maandelijkse cirkel.
● Je bent er klaar voor om in zachtheid en op je eigen tempo deel te nemen en je begrijpt dat jouw participatie onmisbaar is voor de cirkel.
● Je voelt je comfortabel met termen zoals Spirit, Bron, Godinnen energie en manifesteren. Je houdt van de magie die ontstaat als we dieper zakken in meditaties, visualisaties, mantra’s, affirmaties, orakelkaarten en womb healing.

JE HOST

Hallo, ik ben Johanna Paulussen en vanuit mijn praktijk als embodied coach en facilitator bied ik begeleiding en ondersteuning bij stress, trauma, belemmerende overtuigingen, zelfsabotage en emotionele blokkades.
Mijn speciale talent is dat ik kan zien wat jou zo uniek maakt. Ik herinner je aan wie je werkelijk bent, diep van binnen. Welke archetypische krachten er in jou schuil gaan en hoe je deze opnieuw kan ontwaken. Ik zet je terug in je kracht en geef je de middelen om hier zelf verder in te blijven ontwikkelen.
Vrouwen zijn hongerig naar verbinding, maar ook naar verstilling en zingeving. We willen allemaal gewoon thuis kunnen komen. Met de Wilde Vrouwencirkel wil ik een veilige bedding bieden voor nieuwsgierige, ondernemende vrouwen die ernaar verlangen de roep van hun hart te volgen.

Investering
Deelnemen aan een samenkomst van de Wilde Vrouwencirkel kan al vanaf 30 euro.

Met een beurtenkaart opteer je voor:
● 2 cirkels: 55€
● 3 cirkels: 77€
● 4 cirkels: 99€

Registratie
Voel je de roep van de Wilde Vrouwencirkel? Contacteer mij via
johanna.paulussen@gmail.com met als onderwerp ‘Wilde Vrouwencirkel’ met de volgende info
● Je naam
● Had je graag meer info over vrouwencirkels?
● Is er iets dat ik van je moet weten voor je instapt?
Je kan me ook bellen/ appen op het nummer: 0492 51 80 06 voor registratie & info

________________________________________

Activiteitenkalender De Goede Aarde

preloader