Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Zondag  19 november 10u30-16u30 

Ervaringsdag : Liefdevolle communicatie

We weten allemaal hoe moeilijk met elkaar praten soms kan zijn. Je bent bang dat je niet goed kan overbrengen wat je nu eigenlijk echt wilt of echt voelt. Je bent bang om ruzie te krijgen of uit je slof te schieten, bang dat er niet naar je geluisterd wordt of je niet begrepen wordt.
Als de communicatie moeizaam verloopt onderdruk je je gevoelens. En als deze te lang worden opgekropt komen ze altijd mee in de communicatie: als een grote uitbarsting of als een stille stroom onder water. Een onderstroom geeft vaak het tegenovergestelde mee dan dat wordt uitgesproken (bijvoorbeeld: ik vind je een vreselijke collega maar ik moet met je in dezelfde kamer werken dus zeg ik dat je best aardig bent). Een ander zal de onoprechtheid onbewust voelen en juist daar op reageren.

Op deze dag leer je hoe je op een liefdevolle manier zaken bespreekbaar kan maken en jezelf daarbij fijn en prettig kan blijven voelen. Liefdevol is niet ‘poezelig’ of inschikkelijk. Liefdevolle communicatie is krachtig, helder en eerlijk. Het verstopt niets onder de zogenaamde ‘mantel van de liefde’ en het is evenmin een ‘zachte heelmeester’.
Bij liefdevol communiceren komen jouw woorden uit je hart en zal je altijd door een ander begrepen en gewaardeerd worden.
De belevingsdag is op de dagelijkse praktijk afgestemd, je krijgt diverse handvaten en tips en er wordt ook geoefend zodat de informatie gelijk toepasbaar is.

Door wie: Carine Van der Veer-Knobbe
Wanneer:  zondag 19 november  10u30-16u30  deur open vanaf 10u00
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €111      Vroegboekkorting:  €99 bij betaling voor 12 november. Koffie en thee zijn voorzien, graag zelf je lunch meebrengen.
Inschrijven: via maria@degoedeaarde.be  of in onze winkel De Goede Aarde  Je inschrijving is definitief als je betaald hebt.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.
Voel je jezelf niet lekker / ziek voor aanvang?  Dit kan onderdeel uitmaken van je inschrijving. Je lichaam reageert al op het gebeuren van de ervaringsdag. Neem dan even contact op met de Goede Aarde.

preloader