Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Dinsdag 14 november 19u30-21u00 

Lezing: Burnout

Een op de tien mensen lijden tegenwoordig aan een burnout en daarvan zelfs  1 op de 7 werkende mensen!  Dat is een hoog percentage.
Er is dus nood aan informatie over dit verschijnsel.

Want wat is het eigenlijk, hoe weet je of je een burnout hebt, wat het met je doet, hoe je het krijgt en, nog belangrijker, hoe je er weer (blijvend) vanaf komt?

Veel mensen weten zelfs niet eens dat zij een burnout aan het krijgen zijn, de beginverschijnselen zijn zo subtiel dat ze gemakkelijk over het hoofd worden gezien.
Mensen die er inzitten gaan vaak een langdurig proces in en blijven worstelen met zichzelf om de simpele reden dat zij op dat moment al veel te moe zijn om nog hulp of informatie te kunnen gaan zoeken.
Door onwetendheid over burnout worden mensen met een burnout ook vaak niet serieus genomen of voelen zij zich onbegrepen.  “Men” vind het over het algemeen geen echte ziekte en er bestaan veel misvattingen over.

Heb jij een burnout (gehad) of ken je iemand waarvan je vermoed dat die er een heeft of goed op weg is naar, dan is deze avond wat voor jou.
Op deze avond worden de kenmerken en oorzaken van een burnout helder uiteen gezet en je krijgt praktische handvaten om er mee om te gaan ofwel om het te voorkomen dat je erin raakt.
Aan het eind van deze avond zal je weten dat degene die een burnout heeft (gehad) feitelijk een fenix is die uit zijn eigen as herrijst. En dat een burnout geen verschrikkelijk proces is maar juist een prachtige mogelijkheid is om een geheel nieuw leven te gaan leiden (in plaats van te blijven lijden).

Door wie: Carine van der Veer
Wanneer:  dinsdag 14 november 19u30 (deur open vanaf 19u00)
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: €20 (bij het delen van dit bericht op Facebook krijg je 10% korting (mits voorinschrijving tot 12/11))
Inschrijven: maria@degoedeaarde.be  of in onze winkel De Goede Aarde of 0476/83 91 99

preloader