Onlangs vroeg iemand of De Goede Aarde een tuincentrum is.

Neen, dat zijn we niet. Maar wat zijn we dan wel???

Kom tijdens de Open Deur op 22 mei zelf ontdekken wat we allemaal aanbieden om je lichamelijk en geestelijk goed te voelen.

In onze zaal kan je gratis kennismaken met :

  • 11u00  Tai chi –  Wim Vermeulen     

Taiji of Tai Chi is een verfijnde krijgskunst, waarbij harmonie en balans centraal staan. Via een diepe waarneming in de bewegingen en meditaties in de oefenmomenten komt de energie vrij die we door het lichaam laten stromen. Verder omhoog raakt het ons hart en de spirituele aspecten van onszelf.

Yoga is zoveel meer dan enkele oefeningen.

We hebben nood aan ontspanning of net meer nood aan energie

Door bepaalde houdingen/ asanas te doen in combinatie met de juiste ademhaling, krijgen we een betere doorstroming van onze energiekanalen die vaak onbewust geblokkeerd zijn, waardoor we het leven terug voelen stromen in ons lichaam, geest en ziel. Benieuwd naar meer…..   Kom gerust vrijblijvend een lesje volgen op de braderijdag.

In de tuin kan je kennis maken met enkele van de mensen die werkzaam zijn in De Goede Aarde:

Heb je interesse voor een korte sessie (geheel gratis). Reserveer dan nu al je plaats op 0476 83 91 99 voor een van deze prachtige initiatieven. Of wil je gewoon langskomen en gezellig iets drinken met je vrienden dan ben je van harte welkom. Ons tuinterras is de ganse dag open.

In de winkel kan je bij elke aankoop meespelen met het 21 spel en zo tot 50% je bedrag zien dalen.

Ook is Annemieke Verras de ganse dag aanwezig. Bij haar kan je terecht voor een langere persoonlijke sessie.

 

preloader