Telefoonnummer

0477688086

Email

vzw@degoedeaarde.be

Openingstijden

Wo, Do, Vr 13u30-17u00 & op afspraak

Vrijdag 18 augustus om 19u00-21u00

Lezing : Bevrijd de prachtige vrouw in jezelf

Iedere mens bestaat uit mannelijke en vrouwelijke energie…hoewel de verhouding tussen de twee voor iedereen verschillend is, werken deze energieën perfect samen al er balans tussen hen bestaat.

Eigenschappen van de mannelijke energie zijn o.a. doelgerichtheid, logica, actie, focus, presteren, productiviteit, voor de vrouwelijke energie zijn woorden als rust, ontvankelijkheid, voelen, creativiteit, verbinding en intuïtie van toepassing.
In onze huidige maatschappij wordt er veel meer waarde gehecht aan de eigenschappen van de mannelijke energie, de vrouwelijke eigenschappen zijn minder van tel.
Het resultaat van deze disbalans kan je heel gemakkelijk merken aan de huidige staat van de samenleving:
Veel vrouwen proberen, dag na dag, te voldoen aan de eisen van de ‘vermannelijkte’ maatschappij van vandaag en hebben hierdoor het contact verloren met hun vrouwelijke kant, vaak met symptomen van depressie en burn-out als gevolg van deze disbalans.

In de lezing zal je alvast iets meer te horen krijgen over wat die vrouwelijke energie nog meer inhoudt, alsook meer uitleg over de herbronmomentjes en workshops van het najaar.
Deze staan helemaal in het teken van terug in contact komen met en gezond maken van deze vrouwelijke energie …welkom!

www.inesse.be

Deze lezing wordt georganiseerd door Barbara Devisscher van Inesse
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar
Prijs: 6€
Info en Inschrijven  via www.inesse.be

preloader