fbpx

Basis Shiatsu Massage

Basis Shiatsu Massage is erg ontspannend, een moment om terug bij jezelf te komen en om de spanningen los te laten. Het kan dan ook zowel voor volwassenen als voor kinderen die lichamelijk meer flow willen ervaren. Zelf heb ik gekozen om kinderen vanaf de lagere school te behandelen.

In ons lichaam bevinden zich verschillende energiebanen/meridianen, waarbij we ons het beste voelen als de energie gebalanceerd kan stromen. Door allerlei zaken kunnen deze energiebanen echter verstoord geraken en kunnen er blokkades in ontstaan. Zo kunnen we bepaalde pijnen gaan ervaren, als ook een gevoel hebben van ‘vastzitten’. De rug is het centrum waar stress zich kan ophopen. Verdriet kan zich bijvoorbeeld vastzetten in je lichaam op bepaalde plaatsen. Soms heb je dan meer of iets anders nodig dan een gesprek of meditatie om ervan af te geraken.

‘Shiatsu’ betekent letterlijk ‘vingerdruk’. Daar waar jouw energie weinig, niet of net teveel stroomt, zal met deze massage via meer of minder druk je energie terug in een harmonische stroming gebracht worden.

Het lichaam wordt los gerockt, gemasseerd en er wordt druk geven vanuit lichaamsgewicht zodat alles terug veel soepeler beweegt en aanvoelt. Dit is een groot verschil met een gewone massage, waarbij er kracht wordt gezet vanuit hoofdzakelijk de handen.
*
Heb je soms het gevoel dat je benen zwaar aanvoelen?
Is het gevoel in je handen niet optimaal?
Zit je rug helemaal vast en heb je veel stress?
Slaap je slecht?
Heb je andere lichamelijke klachten waar je geen blijf mee weet?
*

Tijdens de behandeling leg ik de focus om de verbindingen in je lichaam te optimaliseren, dit aan de hand van een toets van cranio sacrale therapie. Zo ben je beter geaard, doorstroomt je lichaam en voelt alles veel soepeler aan.

Door wie: Silke Kint
Wanneer: Op afspraak
Waar: De Goede Aarde, Bolk 69, 2350 Vosselaar

Meebrengen: grote handdoek om op te liggen.

Kledij: doe gemakkelijke kledij aan, een t-shirt die lang genoeg is, liefst een losse broek of legging/turnbroek, geen kleedje of rok/jeans. Kousen mogen aangehouden worden tijdens de massage.

Prijs:

  • €60/sessie van een uur.
  • 7-14 jaar: €35/sessie van 30min of €60/sessie van een uur, afgestemd op de noden van het kind.
  • Betaling kan cash of via Payconiq.

Meer info: flowyourlife@outlook.be  +32497673610  Facebook  Facebook groep  Instagram

Annulering van de afspraak: zie voorwaarden

preloader