fbpx

Annemieke Verras

Ik ben Annemieke, geboren in 1959 langs het Verdronken Land van Saeftinghe, moeder van 1 dochter. Opgeleid als chemisch laborant ben ik later werkzaam geweest in visserijonderzoek. Binnen de zaak van mijn echtgenoot maakte ik carrière als ‘self-made’ chocolatier. Vervolgens was ik jarenlang vrijwilliger binnen ‘De Lichtbron vzw’ een vereniging die zich inzet voor dialoog en herbronning. Daar kwamen meteen mijn eigen artistieke kwaliteiten tot ontwikkeling en bleek mijn vermogen om onbewuste stromingen en overtuigingen binnen de maatschappij en in mensen zelf te verwoorden en verbeelden. In 2016 kwam ik in contact met het sjamanisme via The White Arrow, waardoor ik via een opleiding en persoonlijk werk laag voor laag inzicht kreeg op gebied van trauma healing. Sinds 2020 volg ik diverse trainingen bij Leonie te Riet (Online Coach) zodat ik al mijn vaardigheden leerde bundelen tot één gereedschapskist om mensen bij te staan in hun bewustwordingsproces van ‘wat voor hun ‘werkelijk belangrijk blijkt’ in hun leven.

Levenslang op weg naar mijn eigen unieke ‘zelf’ ontdek ik meer en meer waarom ikzelf en ook andere mensen ‘zijn wie dat we zijn’’ en waarom ‘we doen wat we doen…’

Via diep mededogen ontstaat verbinding met de krachten die in ieder van ons aanwezig zijn:

  • De kracht van verbeelding
  • De kracht van creatie
  • De kracht van communicatie
  • De kracht van verbinding
  • De kracht van emoties
  • De kracht van intenties
  • De kracht van (zelf)heling
  • én de wet van aantrekkingskracht.

Mijn grootste passie is inspireren waar een blokkade is of een gevoel van hopeloosheid heerst vanwege diep emotionele gebeurtenissen. Via persoonlijke gesprekken naar aanleiding van krachtige inzichttekeningen, bloem- en kristallezingen en readings met mijn ‘Activeer Jouw Eigen Wijze Zelf’ kaartenset verras ik en ben ik dagelijks verwonderd over de transformatie van de mensen die ik begeleid. Ik bied inzichten op persoonlijk, relationeel, werk en trans-generationeel vlak via contact met overledenen.

Daarnaast verzorg ik onder de titel 1001xannemiek workshops rondom bewustwording aan vrijwillige bijdrage en via mijn project ‘1001 Happy Circles’ toon ik hoe we tot innerlijke rust komen en daardoor effect hebben op de wereld rondom.

Sinds een aantal jaren is daar ook het Ritueel Bloemwerk bijgekomen voorafgaand aan huwelijken, jubilea, uitvaarten en herinneringsmomenten.

Annemieke Verras

preloader