fbpx

Mijn naam is Anne en ik ben geboren in Turnhout en getogen in Vosselaar. Zolang ik me kan herinneren is mijn verhaal hier op Aarde een zoektocht naar het vinden van mezelf. Jarenlang was ik een wandelend hoofd. Ik wilde niet mens zijn en mocht dit ook niet van mezelf. Want als ik mens was, kwam ik in contact met emoties, gevoelens, gedachten en verlangens waar ik geen controle over had en die te pijnlijk waren. Mijn eigen werkelijkheid was te zwaar voor mij.

Om mij te beschermen tegen deze werkelijkheid, bedacht mijn lichaam allerlei coping mechanismen zoals fysieke pijn en mentale klachten. Dit om mij af te leiden van de innerlijke pijn en mij een veilig gevoel te geven. Ironisch genoeg, had dit het tegenovergestelde effect en voelde ik mij juist erg on-veilig. Ik was volledig uit balans. Ik had nauwelijks contact met mijn fysieke lichaam en zweefde ergens in mijn eigen universum.

Op een gegeven moment was mijn lichaam zo op, dat mijn breekpunt kwam. Ik werd depressief. Maar dit breekpunt, dit diepste punt, was voor mij het begin van een nieuw avontuur. Juist door deze knak, begon het licht in mijzelf terug wakker te worden.

Ik liet me bijstaan door de juiste mensen, draaide mijn wereld 180 graden en ging mijn lichaam bewonen. Want om de bron in jezelf te ontwaken, dien je je lichaam te bewonen, als veilig te ervaren en als je thuis te aanzien, en dat met alles erop en eraan.

Het is daarom mijn missie om jou te helpen deze connectie met je lichaam, en dus jezelf, terug aan te gaan.

Ik geloof dan ook sterk in Harmonisch Leven. Voor mij is Harmonisch Leven geen bestemming, maar een voortdurend proces, een eindeloos verhaal dat je zelf vormgeeft met alle emoties en gevoelens die daarbij horen. Graag help ik je bij dit proces!

Herken je je in volgende vragen en/of situaties:

 • Je wilt graag een carrièreswitch maken.
 • Je bent niet zeker of je in je huidige job wilt blijven.
 • Je wilt een nieuwe richting inslaan.
 • Je hebt symptomen van, of je hebt een burn-out.
 • Je wilt meer balans vinden in je ‘work-life’.
 • Je wilt jezelf heruitvinden.
 • Je zou jezelf graag (meer) willen ontplooien op je werk.
 • Je wil je talenten en competenties (her)ontdekken.
 • Je ervaart veel stress in je werk.
 • Je ervaart een verminderde motivatie.

Ik ben erkend loopbaanbegeleider bij WISL (Kempen) en help je graag hierbij!

Met behulp van loopbaanbegeleiding leer je eigenaar te worden van je leven en daarmee ook je loopbaan!

Ben je werknemer of zelfstandige en werk je ten minste 7 jaar? Dan heb je iedere 6 jaar recht op 7 u loopbaanbegeleiding door middel van loopbaancheques, en dit voor €80!

Door loopbaanbegeleiding kom je dichter bij wie je werkelijk bent en hoe jij je leven wil invullen. Dit gebeurt hoe jij dit het liefste wilt, al wandelend, bij jou thuis of in Vosselaar bij De Goede Aarde.

Wat bied ik aan:

 • Coaching bij de Goede Aarde in Vosselaar
 • Wandelcoaching
 • Coaching bij jou thuis
 • Loopbaanbegeleiding


    

preloader