fbpx

Elke eerste zaterdag van de maand organiseren we activiteiten waarbij jullie met ons kennis kunnen maken. Dit kunnen infodagen, workshops, lezingen, meditaties en noem maar op zijn. Op deze manier kan je een eerste stap zetten naar een leven in gratie en gemak.

Zaterdag 7 augustus 2021

10u30   lezing Cranio Sacraal therapie door Peter Fockaert
Wat is nu juist een Cranio Sacrale behandeling?
Welke invloeden kan een Cranio behandeling op uw leven en uw lichaam hebben?
Iedereen heeft onverwerkte blokkades – ongeacht of dit nu op fysiek of op emotioneel niveau is, deze gaan op den duur doorwerken en zo ons algehele welbevinden en functioneren beïnvloeden.
Cranio-sacraal therapie is namelijk een prachtige ondersteuningsvorm om de oorzaak van jullie klachten te achterhalen. Door deze vorm van therapie kunnen wij de oorsprong van jullie klachten behandelen en niet de uitwerking er van.
Benieuwd?
Elke deelnemer krijgt 10% korting op een Cranio Sacraal behandeling

14u00   informatie bijeenkomst over de opleiding Bewust Leven door Carine Knobbe
In september dit jaar start deze opleiding na al  5 eerdere succesvolle jaren  voor een zesde keer!
Gedurende 9 lessen word je meegenomen op een reis naar een leven waarin jij je fijn en gelukkig voelt. Dat lijkt een utopie maar het kan wel degelijk!
Tijdens het lesjaar ga je jouw lasten en zorgen afleggen en creëer je een geheel nieuwe visie op jezelf,  de mensen en de wereld om je heen.
En alles is erg eenvoudig, zo eenvoudig dat je het bijna niet kan geloven!
Je hoeft je niet in te spannen want er wordt tijdens de reis vooral niet gewerkt.
Aan het eind van de reis in 2022 zal de kwaliteit van je leven verbeterd zijn en kan je ervaren hoe het leven werkelijk bedoeld is te zijn: vol rust, vrede, liefde, gezelligheid en plezier.
Tijdens de informatiebijeenkomst wordt een toelichting op de opleiding gegeven en krijg je vast een paar voorproefjes Natuurlijk kunnen er ook vragen worden gesteld.
Er zullen ook een aantal cursisten uit de volgende jaren zijn die hun persoonlijke ervaringen delen.
Door naar deze bijeenkomst te komen kan je inschatten of de opleiding iets voor jou is. (meer info en data)

preloader