Bolk 69, 2350 Vosselaar, Belgie
+32477688086
vzw@degoedeaarde.be

Badolie

31,00

Categorie:

Beschrijving

Relaxerende Badolie met Sint Jansolie

Verpakking: Plastic fles, inhoud 200 ml. Voor uitwendig gebruik.

Niet gebruiken bij zwangerschap, of wanneer je bezig bent zwanger te worden.

Jouw paradijs op aarde……
Het is een luxe badolie die na een vermoeiende en stresserende dag bijdraagt tot ontspanning van het lichaam. De natuurlijke fruitige geur draagt bij tot een rustgevende en ontspannende atmosfeer. Zorgt voor een fris gevoel. Stimuleert de huid.
Verzachtende werking:
Ter verzorging en verzachting van de huid in alle omstandigheden. Opwekkend, verfrissend. Stimuleert de huidfuncties. Gunstig voor een goede geestelijke balans.
Luxueuze werking:
voedt de huid na overbelasting van mechanische, milieuvervuilende en klimatologische omstandigheden zoals sterke zonnestralen, etc. Opwekkende en frisse geur tijdens het baden. Blijvende aangename geur op de huid nà het baden.


Bij langdurig baden vertoont de badolie enkele therapeutisch verzachtende effecten: zoals bij verharde klieren, jicht, reumatische aandoeningen, lumbago,  pijnlijke aambeien, vermindering van pijn en jeuk o.a. van insectenbeten, etc.

Gebruiksaanwijzing: 2 dopjes toevoegen tijdens vollopen van bad of 2 dopjes in bad, daarna met de hand omroeren. Kan ook in bubbelbad.

Samenstelling: Goudsbloem, Aloë Vera,  Sint-Janskruid,  niemolie, vit.E,  vitamine C,  koudgeperste zonnebloempittenolie, perzikenextract.