Aardedagen

Aardedagen

 

Een tijdje geleden hebben we al een tipje van de sluier opgelicht! Zoals jullie misschien wel hebben gelezen zaten we tijdens de vakantie niet stil! Samen met een groepje Goede Aarde vrijwilligers hebben we een creatieve brainstorm gedaan. De vraag? Hoe komen we met De Goede Aarde meer naar buiten als vzw? Eén van de doelen: toegankelijkheid voor iedereen. Hoe kunnen we mensen laten proeven van ons aanbod en tegelijkertijd onze visie toelichten? Samen willen namelijk naar een meer bewust en makkelijker leven dat bestaat uit harmonie en evenwicht.

 

Met al deze vragen en een duidelijk doel voor ogen zijn de AARDEDAGEN ontstaan. Elke eerste zaterdag van de maand organiseren we activiteiten waarbij jullie met ons kennis kunnen maken. Dit kunnen infodagen, workshops, lezingen, meditaties en noem maar op zijn. Op deze manier hopen we jullie warm te maken om net als wij, een eerste stap te zetten naar een leven in gratie en gemak.

 

Natuurlijk blijft de winkel ook gewoon open op die eerste zaterdag van de maand. Je kan dus nog steeds gewoon langskomen, snuisteren in de winkel en genieten van een lekkere tas koffie of thee.

 

De allereerste Aardedag gaat door op zaterdag 7 september met op het programma een initiatie pendelen en een infonamiddag over de opleiding Bewust Leven.

 

  • Initiatie pendelen: 10u30 tot 12u30 door Peter Fockaert
  • Infonamiddag Bewust leven: 13u30 tot 16u00 door Carine Knobbe

Inschrijven kan: KLIK HIER

 

De activiteiten zijn gratis, tenzij anders vermeld. Snel inschrijven is de boodschap!

 

Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als wij en zien we jullie zaterdag 7 september!

 

Heel veel liefs,

 

Het Goede Aarde Team